ILLUMINA Color


ILLUMINA бојата за коса - револуција во светот на боите за коса.


ILLUMINA ни открива досега невиден потенцијал на косата. Сега може да направиме боја која комплетно одговара на вашите сетилата и емоции. Боја која може да биде ваш личен печат и израз на вашата единственост и уникатност. Без ограничувања.


Од појавата на ILLUMINA бојата за коса таа стана нов репер за природност на бојата на косата со неверојатна светлина, сјај и одраз на убавина и заштита на косата. Новиот стандард на прозрачна убавина и здрав изглед на косата. Се` започна кога Wella Professional ги обедини водечките фризери и научници во светот на боите за да го реализираат својот сон за нови бои, нијанси и природен изглед на артистичниот изглед. По 5 години заедничка работа и развој, ILLUMINA бојата за коса се појави на пазарот и направи светски бум во изразот на новите трендови. 


Искористете го промотивниот период со 50% попуст на услугата боење со најдобрата боја за коса во светот Illumina Color од професионалната линија на Wella во нашиот салон.
Промотивната цена важи до 31.12.2016г

Назад