American Crew

Една од најпознатите професионални линии за нега на мажи од сега може да ја купите и кај нас.

 

American Crew е козметика наменета за мажи и опфаќа широк спектар на производи за нега, сјај и оргинален изглед. Одлична предност е што во моментов може сами да си одберете кои производи ги посакувате во вашата колекција.

 

Препарати за одржување на вашиот стил, за коса и тело -восок за коса, паста, гел, помада, спеј, крем за сјај на коса, производи против опаѓање на коса, шампони, маски, 3 во 1 препарати за посебна нега... 

Козметиката може да се купи кај нас во салон или да се порача на нашите телефони 3120-235, 070/600-183


Повеќе информации може да најдете на:

https://www.youtube.com/user/askamericancrew

https://www.facebook.com/americancrew

 

 

Назад