ДОНАЦИЈА НА КОСА

Нашиот херој Мина Шекеринова повторно ја донираше својата коса за да се направат перики за деца кои страдаат од болести во кои ја губат својата коса! 
✔️02.2017 - прв пат
✔️06.2018 - втор пат

 

Нејзиниот пример беше поттик и други наши клиенти да бидат хумани и да ја донираат својата коса. Во согласност со дадените критериуми кои треба да ги задоволиме за да може една плетенка да ја донираме, се приклучуваме безрезервно кон акцијата која ќе овозможи насмевка на многу детски лица.

Назад