FREE BEAUTY CORNER (City Mall 08/03/2015)

Заедно со нашиот креативен тим го претставуваме заедничко дружење во City Mall по повод 8ми март 2015г. Претставивме наши креации на фризури и доделивме пријатни изненадувања/награди за присутните и среќни го дочекавме празникот на жената. Им благодариме на нашите осмомартовски модели убавици кои го збогатија нашето претставување во City Mall 

Назад