FRINGE во Скопје

Под наслов LOOK AND LEARN - new age new future, беше одржан еден од најактуелните смеинари кај нас во 2018год. Како дел од организаторите можевме да се пофалиме со одличната организација. Нашите гости покажаа одлични техники и начини како да се направат фризурите од новото време...

Ве оставаме да уживате во атмосферата :)

Назад