Фризерски фестивал Belgrade gatHAIRing

Дел од нашиот тим во мај 2018г присуствуваше на фризерскиот фестивал во Белград “Belgrade gatHAIRing” на кој учество имаа најпознатите светски марки и брендови за козметика на коса.

 

Остануваме верни на квалитетот!

Назад