Масторски испит за диплома

Чекор понапред во нашата работа, за да го одржиме занаетот да биде секогаш уметност за очите и душата и да се радуваме на среќните насмевки на нашите клиентите, нашата најголема инспирација. 

 

Со големо задоволство информиравме дека нашиот Димитар Димовски е и официјално мајстор во својот занает признаен на државно ниво, сега со повисок степен на образование и диплома вредна за почит! 

 

Честитки до сите колеги кои го положија стручниот испит. Се надеваме на нови модни предизвици и успех во нашата професионалната кариера

Назад