TOP HAIR DÜSSELDORF 2017

Совршен спој на саемски изложби, работилници и конгрес за мода.

 

Бевме на водечкиот трговски саем за инвестиции во убавина и ентузијастички е подобар секоја година. Очекувавме и видовме ексклузивни комбинации на креативност и бизнис искуство од најновите иновации одблизу. Имавме прилика да се сретнеме со водечките ѕвезди од нашата работа, да видиме како работат светските фризери чии клиенти се големите ѕвезди како Мадона, Ријана, Викторија Сикрет...

 

Во продолжение пренесуваме дел од атмосферата во која ние уживавме.

Назад